Transportband Trog

De trog transportbanden van Bretech worden uitgevoerd met oplopende kanten en ingezet in gevallen waar zijgeleiding niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden stortgoederen. Door de opzet van beide kanten is de ophoping van restproduct onder de band tot een minimum beperkt.

De transportbanden kunnen in diverse afmetingen worden uitgevoerd op klantspecificatie. De aandrijving van de transportband gebeurd door middel van een motorreductor (overbrenging met ketting of tandriem), opsteekreductor of trommelmotor. De aandrijving kan op 1 van de koprollen geplaatst worden, of midden onder de transportband. Voorkeur, ook uit kostentechnisch oogpunt, is de aandrijving direct op de eindrol. De aandrijfrol kan voorzien worden van antislipmateriaal.

Bretech roestvast staal heeft veel ervaring met het engineeren en bouwen van transportbanden. Door de modulaire opbouw van onze transportbanden kunnen wij en standaard band snel produceren. Ook bij onze specials maken wij zoveel mogelijk gebruik van onze modulaire opbouw om engineering kosten zo laag mogelijk te houden.

Geïnteresseerd in dit product of een soort gelijke oplossing?
Vul het formulier in en wij kunnen u makkelijk helpen.