Over ons

Over Bretech Roestvast Staal

Bretech Roestvast Staal B.V. produceert onderdelen, apparaten, machines, onderdelen en productielijnen voor de voedingsmiddelen- en aanverwante industrie. 

Bretech is toonaangevend producent van o.a. dekselsluitsystemen, bandtransporteurs, frame- en plaatwerk en afwerking van roestvast stalen producten.

Bretech Roestvast Staal is gevestigd in Steenwijk en is opgericht door Dhr. Breddels in 1990. In ruim 20 jaar is Bretech gegroeid tot een onderneming bekend in de regio en nationaal. Bretech beschikt over een fabrieksoppervlakte van 1200 m2 verdeeld over 2 fabriekshallen, beide hallen hebben een werkhoogte van 5,5 meter en zijn uitgerust met 3 tons bovenloop kranen. Tevens heeft Bretech een glasparel straalcabine, beitsruimte en een eigen afdeling engineering. 

Het bedrijf beschikt over een fabriek met de modernste apparatuur om zo aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Het machinepark omvat o.a. een DNC gestuurde kantbank, een CNC gestuurde ponsmachine en een schaar. De plaatbewerkingmachines zijn uitgelegd op materiaal tot 4 meter lang en 5 mm dik.

Voor diverse serieopdrachten heeft Bretech eigen machines ontwikkeld.

Producten en diensten

Bretech verwerkt uitsluitend roestvast staal en aluminium, hierdoor treedt er geen vervuiling op en levert Bretech uitsluitend duurzame producten aan haar klanten. Bretech is gespecialiseerd in onderstaande producten en diensten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten of bezoek ons op onderstaand adres:

Bretech Roestvast Staal
Koematen 24
8331 TK Steenwijk