Over ons

Bretech Roestvast Staal B.V. produceert onderdelen, apparaten, machines, onderdelen en productielijnen voor de voedingsmiddelen- en aanverwante industrie. Daarnaast is Bretech Roestvast Staal B.V. actief in de toelevering van diverse componenten en samenstellingen in RVS.

Wij richten ons op de (co)-engineering van producten en onderdelen van machines. Hierbij maken we gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Denk hierbij aan CNC draaien maar ook plaat en buis lasersnijden. De engineering word uitgevoerd in 3D waarbij in een vroeg stadium van het productie proces alle technische details en knelpunten bekend zijn.

Bretech Roestvast Staal is gevestigd in Steenwijk en is een jong en dynamisch bedrijf. In 30 jaar is Bretech gegroeid tot een onderneming bekend in de regio en nationaal. Bretech beschikt over een fabrieksoppervlakte van 1200 m2 verdeeld over 2 fabriekshallen, beide hallen hebben een werkhoogte van 5,5 meter en zijn uitgerust met 3 tons bovenloop kranen. Tevens heeft Bretech een glasparel straalcabine, beits ruimte en een eigen afdeling engineering.