Transportband Opvoer

Opvoer transportbanden worden veelal ingezet in situaties waarbij stortgoederen moeten worden opgevoerd om te storten/laden in zak of trog. Bretech maakt uitsluitend transportbanden van RVS of aluminium en de transportbanden kunnen makkelijk in een bestaande productielijn kunnen worden toegevoegd.

RVS en aluminium transportbanden kunnen worden gebruikt in een omgeving waarvoor HACCP en Safety Food normen gelden. Dit maakt de transportbanden van Bretech uiterst geschikt voor de voedingsmiddelen industrie.

De lengte van de opvoer transportbanden is per order bepaald en wordt begrensd door het type en breedte van de transportband. Tot circa vier meter wordt een transportband uit 1 lengte plaat gemaakt.

Standaard of special

Transportbanden van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter van de transportband moet zijn. Standaard hoeken van opvoer transportbanden zijn 15/30/45/60/75 graden. Ook bij onze specials proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van onze modulaire opbouw om de engineering kosten zo laag mogelijk te houden.

Geïnteresseerd in dit product of een soort gelijke oplossing?
Vul het formulier in en wij kunnen u makkelijk helpen.