Rollenbanen

Bretech levert maatwerk in rollenbanen

Een rollenbaan wordt vaak gebruikt om producten en dozen te verplaatsen aan het begin of eind van een productielijn of het laden en lossen van vracht. Rollenbanen kunnen worden ingezet voor oneindig veel toepassingen binnen verschillende branches.

Bretech Roestvast Staal verwerkt uitsluitend roestvast staal en aluminium. Een RVS rollenbaan is geschikt voor zwaar gebruik in vochtige en natte ruimten. RVS rollenbanen worden ook veelvuldig toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en de chemische industrie. Aluminium rollenbanen zijn geschikt voor lichter transportwerk. De rollenbanen kunnen worden geproduceerd met of zonder aandrijving. Aandrijving vindt plaats door middel van een kettingoverbrenging.

RVS en aluminium rollenbanen
De RVS en aluminium rollenbanen van Bretech worden modulair opgebouwd uit standaard onderdelen. Deze standaardisering zorgt voor korte levertijden en lage engineering kosten. Bretech kan uiteraard ook specifiek naar wens van de klant rollenbanen ontwerpen en produceren.

De rollenbanen van Bretech kunnen worden ingezet in een omgeving waar HACCP en Safety Food normen gelden.

Geïnteresseerd in dit product of een soort gelijke oplossing?
Vul het formulier in en wij kunnen u makkelijk helpen.