Bretech Roestvast Staal heeft ruime ervaring met het polijsten van RVS. Wij gebruiken verschillende moderne technieken om al uw RVS producten te kunnen polijsten.

Het polijsten van RVS levert een prachtig glad en gespiegeld oppervlakte op. Polijsten wordt veelal gedaan vanuit een esthetisch oogpunt.

RVS Polijsten

Bij het polijsten van RVS en aluminium wordt het oppervlakte compleet glad geschuurd en hierna glanzend gemaakt. Het schuren gebeurd met verschillende soorten schuurpapier, van grof naar steeds fijner. Na het slijpen wordt er begonnen het RVS of aluminium te polijsten.

RVS en aluminium goed polijsten vraagt ervaring. Alleen een ervaren vakman kan een egaal gepolijst oppervlakte creeeren. Bretech Roestvast Staal heeft jarenlange ervaring met polijsten en garandeerd dat uw producten duurzaam worden gepolijst.

Een RVS gepolijst product is niet alleen visueel mooi om te zien, ook in de medische industrie en de voedingsmiddelenindustrie worden producten vaak gepolijst. Na het polijsten van roestvast staal en aluminium heeft het product een zeer lage ruwheid, wat er voor zorgt dat bacteriën zich moeilijk kunnen hechten aan het oppervlakte.

Contact en informatie

Wilt u graag weten wat Bretech Roestvast Staal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon.

Bretech biedt u nog meer mogelijkheden om uw producten af te werken. Kijk ook eens bij onze overige diensten.