Kettingtransportband Z-baan

Z-baan kettingtransporteurs worden toegepast in een productielijn waarbij producten naar een ander niveau gebracht moeten worden. Een z-baan bestaat uit een oplopend gedeelte met zowel een negatieve als een positieve knik. Een z-baan is uitermate geschikt in combinatie met een zakkenvuller of multihead-wegen.

Een kettingtransporteur is een belangrijk onderdeel van uw interne transport. Een goed opgezet intern transport zorgt voor maximale efficiency en een goede kwaliteit zorgt ervoor dat uw mensen en processen niet stilvallen. Bretech heeft een ruime ervaring met de engineering en bouw van RVS kettingtransporteurs. Wij denken ook graag met u mee bij een nieuwe opzet, uitbreiding of efficiency-slag van uw interne transport.

RVS en aluminium kettingtransporteur
Bretech Roestvast Staal verwerkt uitsluitend RVS en aluminium, dit verkomt materiaalvervuiling en maakt de kettingtransporteurs geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie en de chemische industrie. Ook in omgevingen waarvoor HACCP en Safety Food normen gelden

De kettingtransporteurs worden modulair opgebouwd en kunnen naar wens van de klant worden aangepast of uitgebreid met extra componenten zoals meenemers, zijgelijding, motoroverkappingen enz.

Geïnteresseerd in dit product of een soort gelijke oplossing?
Vul het formulier in en wij kunnen u makkelijk helpen.