Kettingtransportband Vlak

Een vlakke kettingtransporteur, ook wel matketting transporteur genoemd, wordt veelal ingezet om een product aan of af te voeren van of naar een machine in het productieproces. Ook kunnen er machinale of menselijke handelingen verricht worden aan de kettingtransporteur. Bretech Roestvast Staal verwerkt uitsluitend RVS en aluminium en bouwt uw kettingtransporteur desgewenst uit RVS 304 of RVS 316. De RVS kettingtransporteurs kunnen worden ingezet in een omgeving waarvoor HACCP normen gelden.

Voordelen RVS kettingtransporteur
Een RVS kettingtransporteur kan worden uitgevoerd met diverse kettingmaterialen, de eindtoepassing bepaald in veel gevallen welk materiaal gebruikt wordt. Ook metaal of RVS kettingmateriaal is mogelijk, denk bij gebruik aan scherpe en hete producten.

De modulaire kettingtransporteur kan gemakkelijk worden aangepast door de klant, denk aan het plaatsen van een extra meenemer of zijgeleiding.

Een RVS kettingtransporteur kan worden ingezet waar producten met een hoge capaciteit over een relatief lange afstand getransporteerd moeten worden.

RVS kettingtransporteurs, modulair en maatwerk
Bretech Roestvast Staal heeft een ruime en jarenlange ervaring met het engineeren en bouwen van kettingtransporteurs en overige RVS transportsystemen. Bretech bouwt kettingtransporteurs modulair op, dit zorgt voor een snelle levering en gereduceerde engineering kosten. Uiteraard behoort volledig maatwerk ook tot de mogelijkheden bij Bretech.

Geïnteresseerd in dit product of een soort gelijke oplossing?
Vul het formulier in en wij kunnen u makkelijk helpen.