Framewerk

Bretech Roestvast Staal bouwt RVS en aluminium frames en bordessen op maat, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. In veel gevallen voeren wij het framewerk uit als eenmalige opdracht of serie. Bretech beschikt over een eigen afdeling engineering en een grote voorraad RVS en aluminium en is hierdoor in staat uw project snel te realiseren. Hiernaast beschikken wij over een grote en modern ingerichte productielocatie en ervaren vakmensen.

Toepassingen

RVS is een vereiste in de food-, chemische- en pharmaceutische industrie. Bretech bouwt onder andere constructieframes voor verwerkende apparatuur en bordessen. Afhankelijk van de eindtoepassing wordt de uitvoering samen met de klant bepaald

Framebouw voor de particulier

roestvast staal heeft naast de praktische eigenschappen ook een decoratieve functie en kan op verschillende manieren worden toegepast in huis en op kantoor. Wij kunnen dit zelf ontwerpen of produceren vanuit uw idee.

Reeds gerealiseerde projecten:RVS lampenRVS trapleuningenRVS balustradeRVS trappenRVS garderobes

Overige diensten

Bretech gespecialiseerd in machinebouw, rvs bewerking en engineering. Bekijk hieronder de overige producten van Bretech Roestvast Staal. Heeft uw meer vragen dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon.