Transportband bouwvorm z-baan

Z-baan transportbanden worden toegepast in een productielijn waarbij producten naar een ander niveau gebracht moeten worden. Een z-baan bestaat uit een horizontaal gedeelt met zowel een positieve als negatieve knik. Deze RVS transportbanden zijn geschikt voor multihead wegen of in combinatie met een zakkenvuller.

De transportbanden van Bretech zijn modulair opgebouwd en kunnen voorzien worden van opties zoals zijgeleiders, meenemers, kantelbare zijgeleiding, opklapbare eindrol en draaibare wielen.

De z-baan transportbanden van Bretech zijn compleet uitgevoerd in RVS of aluminium en worden volgens de specificaties van de klant gebouwd. Bretech beschikt over een eigen afdeling engineering en bouwt vanaf eigen tekening of vanaf tekeningen van de klant.

De voordelen van Bretech RVS transportbanden

Bretech verwerkt uitsluitend RVS en aluminium. Dit maakt de z-baan transportband uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. De transportbanden worden ontworpen en gebouwd met gebruiksgemakt, veiligheid en hygiene in het achterhoofd.

Contact en informatie

Wilt u weten wat Bretech kan betekenen voor u of uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte. Bekijk ook eens de volgende pagina’s voor meer informatie over de transportbanden van Bretech en onze overige producten en diensten: