Transportband bouwvorm opvoer

Opvoer transportbanden worden veelal ingezet in situaties waarbij stortgoederen moeten worden opgevoerd om te storten/laden in zak of trog. Bretech maakt uitsluitend transportbanden van RVS of aluminium en de transportbanden kunnen makkelijk in een bestaande productielijn kunnen worden toegevoegd.

RVS en aluminium transportbanden kunnen worden gebruikt in een omgeving waarvoor HACCP en Sefety Food normen gelden. Dit maakt de transportbanden van Bretech uiterst geschikt voor de voedingsmiddelen industrie.

De lengte van de opvoer transportbanden is per order bepaald en wordt begrensd door het type en breedte van de transportband. Tot circa vier meter wordt een transportband uit 1 lengte plaat gemaakt.

Standaard of special

Transportbanden van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter van de transportband moet zijn. Standaard hoeken van opvoer transportbanden zijn 15/30/45/60/75 graden. Ook bij onze specials proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van onze modulaire opbouw om de engineering kosten zo laag mogelijk te houden. 

Meer informatie

Bent u geintresseerd en wilt u meer informatie over de RVS opvoer transportbanden van Bretech? Neem contact op via ons contactformulier of via de telefoon. Wij nemen graag de mogelijkheden in uw bedrijf door in een persoonlijk gesprek.

Bekijk de volgende pagina’s voor meer informatie over de transportbanden van Bretech en onze overige producten en diensten: