Transportband bouwvorm knik

Knik transportbanden worden gebruikt wanneer de producten omhoog getransporteerd moeten worden en waarbij het eerste of laatste gedeelte van de transportband horizontaal is. Positieve of negatieve knik. Deze RVS transportbanden zijn geschikt voor bijvoorbeeld multihead wegen of in combinatie met een zakkenvuller.

De band van een Bretech knik transportband kan worden uitgevoerd met meenemers en golfranden. Afhankelijk van het product en de hellingshoek kan een band met een hoog wrijvingscoëfficiënt ook voldoende zijn. Dit is afhankelijk van de huidige of gewenste productielijn.

Standaard en maatwerk RVS transportbanden

Knik transportbanden worden standaard uitgevoerd met met vaste hoeken van 15/30/45/60/75 graden. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk bij Bretech. Wij kunnen een knik transportband inpassen in elke productielijn, ongeacht de snelheid, hoek en maat van de transportband.

Enkele opties zijn bijvoorbeeld een invoertrechter of uitvoertrechter, opklapbare zijgeleiding en een opklapbare eindrol voor gemakkelijke demontage van de band.

Wilt u meer informatie over de RVS bochtbanen van Bretech? Neem contact op via ons contactformulier of via de telefoon. Wij nemen graag de mogelijkheden in uw bedrijf door in een persoonlijk gesprek.

Bekijk de volgende pagina’s voor meer informatie over de transportbanden van Bretech en onze overige producten en diensten: