Transportband bouwvorm bochtbaan

Een RVS bochtband wordt vaak toegepast in bestaande productielijnen waar de producten een bocht moeten maken zonder te beschadigen. Een RVS bochtbaan transportband is uiterst geschikt in vochtige en natte ruimtes. Bij het ontwerp van de RVS bochtbaan houden wij altijd rekening met de latere schoonmaak van de band en de veiligheid voor uw medewerkers. 

Bretech transportbanden kennen een modulaire opbouw en kunnen in diverse afmetingen geproduceerd worden. Een bochtbaan is vaak maatwerk en wordt niet modulair opgebouwd. Wij noemen dit een special.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij diverse maten opgenomen in onderstaand schema.

De bochtbaan transportbanden worden aangedreven door een buitenliggende ketting. Dit geeft een absoluut slipvrije aandrijving zonder dat de band daarvoor strak gespannen hoeft te zijn. 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een RVS transportbaan bochtband gebouwd door Bretech

Maatwerk in RVS bochtbanen

Wilt u meer informatie over de RVS bochtbanen van Bretech? Neem contact op via ons contactformulier of via de telefoon. Wij nemen graag de mogelijkheden in uw bedrijf door in een persoonlijk gesprek.

Bekijk de volgende pagina’s voor meer informatie over de transportbanden van Bretech en onze overige producten en diensten: