Snarenbaan

Bretech Roestvast Staal engineerd en produceert transportbanden voor diverse branches en industrieen. Zowel maatwerk als standaard oplossingen kunnen snel geproduceerd en geplaatst worden.

De snarenbaan is een transportband uitgevoerd met pvc snaren als transportvlak om producten te transporteren. Voordelen van het gebruik van snaren ten opzichte van een transportband zijn de hygiene en de veiligheid. Vuil kan zich niet afzetten op de transportband en valt weg tussen de snaren. Dit is belangrijk in een omgeving waar voedingsmiddelen worden bewerkt of geproduceert. Hiernaast kunnen op een snarenbaan alleen de producten worden geplaatst waarvoor deze ontworpen is, dit verminderd de kans op fouten en stilstand van uw productielijn(en).

De snaren lopen over kunststof rollen, dit heeft weinig tot geen slijtage tot gevolg. Door het gebruik van snaren is een lichte bocht in de transportband mogelijk. Bretech verwerkt uitsluitend RVS en aluminium. de producten zijn hierdoor uiterst geschikt voor gebruik in vochtige en natte ruimtes.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over de snarenbaan of over de andere producten en diensten van Bretech Roestvast Staal? Neem contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon.