Draaitafel

Bretech Roestvast Staal is producent van diverse en uiteenlopende transportsystemen waaronder draaitafels. Een draaitafel wordt ook wel buffertafel of opvoertafel genoemd. Bretech Roestvast Staal beschikt over een eigen afdeling engineering en productie. Uw draaitafel, opvoertafel of buffertafel kan dus snel worden geproduceerd.

Draaitafels worden ingezet om producten te bufferen tussen, voor of na een handeling in het productieproces, een continu aanvoer is hiermee gewaarborgd en uw productieproces valt niet stil.

Kenmerken draaitafel, buffertafel en opvoertafel

De draaitafels, buffertafels en opvoertafels van Bretech zijn te onderscheiden in standaard en special uitvoeringen. Standaard diameters zijn rond 900, rond 1250 en rond 1500. Standaard is de snelheid 3,7 omwentelingen per minuut.

De draaitafel is geheel geproduceerd uit RVS, zowel het bovenblad als het frame. Hiermee uitermate geschikt voor een vochtige omgeving. Het bovenblad is voorzien van een directe motoraandrijving, zonder ketting of snaren.

Standaard zijn de draaitafels, buffertafels en opvoertafels voorzien van een 30mm hoge  stilstaande rand rondom het bovenblad. Deze is voorzien van een handmatig verstelbare dranger om producten naar binnen te schuiven.

Contact

Wilt u meer informatie over de draaitafels, buffertafels of de opvoertafels van Bretech Roestvast Staal? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier.