Bretech Overige Transportsystemen

Bretech Roestvaststaal in Steenwijk is al vele jaren een bekende naam als het gaat om transportsystemen. De systemen van Bretech Roestvast Staal worden grotendeels modulair opgebouwd. Naast transportbanden en matkettingtransporteurs ontwerpt en produceert Bretech zeer uiteenlopende transportsystemen naar wens van de klant.

Intern transport is essentieel om resultaatgericht te kunnen produceren en een hoog rendement te behalen. Een goed ingericht intern transportsysteem zorgt voor een hogere productie en minder stilstand van uw mensen en machines. Bretech bouwt interne transportsystemen voor diverse branches, denk aan:

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Food
  • Dranken
  • Farmaceutische industrie
  • Logistiek en transport industrie
  • Chemische industrie

Bretech levert maatwerk in transportsystemen

Bretech heeft in ruim 20 jaar veel ervaring opgebouwd in het bouwen van transportsystemen en veel standaard componenten ontwikkeld. Dit bespaard kosten tijdens de engineering en de productie. Uiteraard zijn speciale klantspecificaties geen probleem. Met onze eigen afdeling engineering kunnen wij snel op uw vraag inspelen. Omdat Bretech uitsluitend werkt met RVS en aluminium zijn de machines bijzonder geschikt voor de levensmiddelenindustrie. Bijvoorbeeld op productielijnen waarop vlees, vis of groente verwerkt wordt of op de verpakkingslijnen.

Engineering, machinebouw en metaalbewerking

Engineering, machinebouw en metaalbewerking zijn de kernactiviteiten van Bretech Roestvast Staal. Doordachte transportsystemen, vakkundig gebouwd uit het meest geschikte materiaal en klaar voor langdurig gebruik. Deze veelzijdige basis vormt het ideale uitgangspunt voor de ontwikkeling van machines en materialen binnen onze productgroepen.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie of wilt u meer weten? Neem contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in uw bedrijf.