Kettingtransporteur bouwvorm opvoer

Een opvoer kettingtransporteur, ook wel een opvoertransporteur genoemd, wordt gebruikt wanneer producten opgevoerd moeten worden. De opvoer kettingtransporteurs worden veelal uitgevoerd met meenemers en zijgeleiding. Vaak wordt dit type kettingtransporteur uitgevoerd met een trechter om producten in of uit te voeren. Ook heeft de trechter een bufferfunctie.

Bretech verwerkt uitsluitend RVS en aluminium. Dit maakt de kettingtransporteurs uitermate geschikt voor de voedingsmiddelen industrie, chemische industrie en de farmaceutische industrie.

Bretech Roestvast Staal maakt gebruik van eigen ontworpen modulaire componenten en is hierdoor in staat een kettingtransporteur binnen 1 tot 2 weken te plaatsen bij de opdrachtgever. Uiteraard produceert Bretech ook volledig maatwerk kettingtransporteurs.

Contact en informatie

Graag nemen wij u wensen door in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Bekijk hieronder de overige mogelijkheden van onze kettingtransporteurs.