Kettingtransporteur bouwvorm bochtbaan

Een kettingtransporteur wordt vaak ingezet in productieprocessen waarbij producten een uiteenlopende route door de productiehal of verpakkingshal volgen. De kettingtransporteurs van Bretech worden modulair opgebouwd en diverve bouwvormen kunnen worden geschakeld. Met een kettingtransporteur is nagenoeg iedere gewenste lijn te produceren. Bretech maakt gebruik van modulaire componenten, hierdoor is het mogelijk om al binnen 1 tot 2 weken de kettingtransporteur te plaatsen.

Een bocht kettingtransporteur wordt ingezet waar producten een bocht moeten maken in het productieproces zonder hierbij te beschadigen. Ook bij een hoge capaciteit. De bocht kettingtransporteurs zijn leverbaar in diverse lengtes, breedtes en buitenradii.

Bretech Roestvast Staal verwerkt uitsluitend RVS en aluminium. Hiermee zijn onze kettingtransporteurs uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie en chemische industrie.

Hieronder ziet u diverse voorbeelden van RVS kettingtransporteurs die Bretech Roestvast Staal heeft geproduceerd.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over de RVS kettingtransporteurs van Bretech Roestvast Staal of bent u geïnteresseerd in de overige diensten van Bretech? Neem gerust contact met ons op. Ook nemen wij graag uw wensen door in een vrijblijvend adviesgesprek.