Kettingtransporteurs

Kettingtransporteurs zijn een belangrijk onderdeel van uw intern transport. Een goed ingedeelde productie zorgt voor continuiteit en vermindert de stilstand op uw productielijnen. Bretech produceert al ruim 20 jaar RVS en aluminium transportbanden en RVS en aluminium kettingtransporteurs en biedt met deze ervaring voor elke situatie een oplossing.

De keuze tussen een transportband of een kettingtransporteur wordt voornamelijk bepaald door het product. Een kettingtransporteur kan een hogere belasting aan dan een transportband en kan worden voorzien van een metalen ketting. Wanneer het gaat om een zwaar, heet, gloeiend of scherp product kan een kettingtransporteur uitkomst bieden.

Voordelen kettingtransporteur

Een kettngtransporteur biedt enkele voordelen ten opzichte van een transportband

  • Er kunnen bochten in het traject worden opgenomen
  • Er kunnen eenvoudig aanpassingen worden gedaan of uitbreidingen worden geplaatst.
  • De ketting wordt begeleid door profielen. Dit zorgt voor weinig uitval en stilstand op uw productielijnen.
  • Kettingen kunnen uit diverse materialen bestaan, ook metaal.


Door de modulaire opbouw van onze kettingtransporteurs kunnen wij snel schakelen. Uw kettingtransporteur kan binnen 1 tot 2 weken operationeel worden ingezet in uw productielijn. De modulaire opbouw zorgt er tevens voor dat aanpassingen en uitbreidingen aan de kettingtransporteur snel kunnen worden gerealiseerd.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de kettingtransporteurs van Bretech Roestvast Staal? Neem contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Graag bespreken wij de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Bekijk hieronder de diverse producten en diensten van Bretech Roestvast Staal: