Doseerapparaat voor Q-Pack BV Steenwijk

Q-Pack, bakkerijgrondstoffen en -benodigdheden, zocht voor haar productielijn een doseerapparaat. Bretech had in het verleden de productielijn al geleverd, waarin het doseerapparaat moest worden ingepast.

Bretech Roestvast Staal levert maatwerk en innovatieve oplossingen voor bestaande en nieuwe productielijnen. Bretech was dus een logische keuze en werd de opdracht gegund.

Het doseerapparaat mengt meel en stukjes fruit, door deze in een in te stellen verhouding op de transportband aan te voeren. De transportband voert deze samenstelling op naar een opvoerschroef voor verdere verwerking in het productieproces. De verhouding tussen het meel en de stukjes fruit kan variëren door de traploos instelbare trilgoot. De trilgoot stort vervolgens het mengsel op de transportband. Ook aan de bediening en het werken aan het doseerapparaat is gedacht. Door het doseerapparaat op hoogte te brengen met een bordes is het eenvoudig en makkelijk werken aan het doseerapparaat.

Het doseerapparaat is uitgevoerd met stevige wielen, waardoor het naar ingezet kan worden aan de productielijn. Het doseerapparaat is geheel in RVS uitgevoerd.

Bekijk ook eens de overige diensten van Bretech Roestvast Staal:

Geef een reactie