Bretech Roestvast Staal met noviteit op EMPACK

Bretech Roestvast Staal was aanwezig op deze beurs met standnummer B1196. Eén van de noviteiten van Bretech Roestvast Staal op deze Empack 2009 is een verdeelbaan. De verdeelbaan van Bretech, een geheel in eigen product, onderscheid zich zeer duidelijk van de concurentie. De verdeelbaan is voor een groot gedeelte mechanisch en heeft een extra veiligheid ingebouw tegen vastlopen. Dit levert een storingsvrije werking op en bied de meeste garantie voor een betrouwbare en constante productie.

De verdeelbaan, o.a. in bedrijf bij Bakkersland in Hoogeveen, biedt het voordeel producten te scheiden zonder ze zijdelings aan te raken. Het vlak waarop het product ligt beweegt en er worden geen krachten op het product zelf uitgeoefend. Uw producten blijven onbeschadigd. De verdeelbaan is handmatig instelbaar (fijninstelling) over een aantal centimeters. Met de verdeelbaan kunt u producten selecteren en verdelen op o.a. aantal, kleur, afwijking, gewicht of afmeting. De diverse technieken voor het verdelen worden ook door Bretech geintregeerd geleverd.

Natuurlijk heeft Bretech nog meer nieuws en hightec oplossingen voor uw bedrijf en productielijnen. Oplossingen die Bretech u biedt door standaardproducten innovatief toe te passen of een pasklare oplossing voor u te ontwikkelen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand.

Empack beurs

Er zijn vele redenen voor u, als professional, om een bezoek te brengen aan deze beurs. Niet minder dan 340 exposanten brengen een overzicht van de trends en evoluties in de steeds veranderende verpakkingsindustrie. En wat dacht u van:

  • een geschikte en goed bereikbare locatie
  • gratis deelname aan de learnShops en Design Village
  • gratis deelname aan de NVC Denktank Transportverpakkingen
  • gratis beurscatalogus met de volledige deelnemerslijst en de plattegrond
  • de krachtige easyFairs EMPACK search engine om uw beursbezoek voor te bereiden


Lees hier meer over de producten van Bretech Roestvast Staal:

Geef een reactie