Aanpassing éénkops dekselsluitmachine voor Euroma Wapenveld

De éénkops dekselsluitmachine van Euroma uit Wapenveld is geen onbekende. Bretech Roestvast Staal heeft deze machine in het verleden al eens geleverd aan Euroma.

Dit keer kreeg Bretech de opdracht om deze machine om te bouwen. Oorspronkelijk was deze éénkops dekselsluitmachine geschikt voor ronde potten en deksels. Nu moest deze éénkops dekselsluitmachine omgebouwd worden, zodat de machine geschikt is voor vierkante potten en deksels.

Het ombouwen is een redelijk uniek werk en kan niet door iedereen uitgevoerd worden. Bretech heeft echter de kennis, ervaring en beschikt over de juiste vakmensen om dit specialistisch werk op maat te leveren.

Het unieke van dit werk zit vooral in het feit dat de vierkante dop en pot altijd op dezelfde wijze vierkant opgevoerd en aangebracht moet worden. Nadat de sluiting heeft plaatsgevonden moet de pot en dop t.o.v elkaar in lijn liggen.

Na aanpassing heeft de éénkops dekselsluitmachine een productiecapaciteit van 1500 potten per uur. Voor meer informatie over Euroma kijkt u bij www.euroma.com

Lees hieronder meer over de diensten van Bretech Roestvast Staal:

Geef een antwoord